NOORDKROON CREMES

HET UNIEKE VERHAAL VAN NOORDKROON CREMES OVER BIOLOGISCHE WOLVET

 

Al onze huidverzorgingsproducten hebben biologisch wolvet als basis. We hebben bewust voor dit wolvet gekozen vanwege zijn volledig traceerbare herkomst. Deze transparantie geeft ons de zekerheid dat de schapen met zorg worden behandeld en dat het wolvet van de hoogst mogelijke kwaliteit is.

noordkroon eilandzeep scrub voor bad en douche

De scrubdeeltjes in deze Eilandzeep met subtiele frisse zeewind geur hebben dezelfde samenstelling als strandzand.

 

Te gebruiken voor bad en douche. Mild voor de huid en zonder agressieve schuimmakers Hierdoor schuimt deze Eilandzeep minder hevig dan je misschien gewend bent, maar reinigt net zo goed.

Met 95% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. 

noordkroon handcreme basis wolvet

Maakt ruwe, droge handen weer zacht en soepel en vermindert de kans op overtollig eelt De verzorgende werking van het biologische wolvet (10%) wordt ondersteund door aloë vera, shea butter en jojoba olie. Geschikt alle huidtypes, ook voor de gevoelige huid. Trekt snel in en voelt niet vet aan. 

Noordkroon handcreme met tea tree olie

Hetzelfde als onze standaard handcrème, maar dan met tea tree olie en zonder parfum. De tea tree olie heeft een antibacteriële werking. Bij onze standaard handcrème vind je een uitgebreidere omschrijving van dit product.

Noordkroon voetcreme met biologisch wolvet

Het biologische wolvet (10%) verzacht en hydrateert de huid samen met plantaardige glycerine en plantaardige oliën. Hierdoor blijft de huid soepel en wordt de kans op overtollig eelt en (hiel)kloven verminderd. De menthol werkt daarnaast verkoelend. De tijm olie gaat voetgeur tegen en heeft samen met de kamfer en tea tree olie een antibacteriële en schimmeldodende werking.

Noordkroon klovenzalf met biologisch wolvet

Voor de verzorging van kloven in handen en voeten.

Deze zalf bevat 93% biologisch wolvet en heeft hierdoor een intensief voedende en hydraterende werking. Het wolvet wordt daarnaast ondersteund door vitamine E (beschermt de huid),  en plantaardige oliën.

Voelt vet aan en trekt niet direct in de huid. Tip: smeer de kloven in voordat je naar bed gaat en slaap met katoenen handschoenen of sokken aan.